For at validere din henvendelse beder vi dig indtaste dit kundenummer. Du kan finde dit kundenummer på selvbetjening.
Den mailadresse der er registreret på din Flexii-profil
Mobilnummeret henvendelsen drejer sig omMobilsvar

Med Mobilsvar vil dine ubesvarede opkald blive viderestillet til din Mobilsvar, når du befinder dig i Danmark, EU og Storbritannien. Befinder du dig uden for EU og Storbritannien, er det stadig muligt at lægge beskeder, men kan først aflyttes når du igen befinder dig på et netværk inden for EU og Storbritannien. Der vil oftest være viderestilling til din Flexii Mobilsvar i tilfælde af, at du har din mobil slukket. Du kan aflytte dine beskeder ved at ringe til +45 93838383. Afmelder du Mobilsvar, vil det ikke være muligt at lægge en besked til dig. 

Mobilsvar

Er din Mobilsvar låst, kan du åbne den ved at kontakte os her. Ønsker du derudover at gøre det muligt at ringe fra en anden mobil til din Mobilsvar, bedes du indtaste en 4-cifret kode du selv vælger (må ikke være 1234). Er det tilfældet, kan du indtaste din ønskede kode i feltet nedenfor, efter du har valgt "Åbn".

Åbn MobilsvarUdeladt nummer

Med udeladt nummer videregiver Flexii kun dit navn og din adresse til nummeroplysningstjenester, som fx 118.dk.

Udeladt nummerUdeladt adresse

Med udeladt adresse videregiver Flexii kun dit navn og dit mobilnummer til nummeroplysningstjenester, som fx 118.dk

Udeladt adresseAlt udeladt

Med alt udeladt videregiver Flexii ingen informationer, i form af navn, adresse og mobilnummer til nummeroplysningstjenester, som fx 118.dk

Alt udeladtServicenumre

Når du er tilmeldt Servicenumre, kan du foretage opkald til special- og servicenumre der koster penge. Det er typisk 90- og 18-numre, og prisen for opkaldet til et givent nummer vil blive oplyst i forbindelse med markedsføring af det. Afmelder du Servicenumre, kan du stadig ringe gratis til 112, 114, 1812, 1813 og 80-numre.

Servicenumre

*disse felter skal udfyldes